Fiusion cake

POLUBIEŃ: 0
KOMENTARZY: 1
WYŚWIETLEŃ: 0

Podoba Ci się? Podziel się!

Opis

Tort w moim stylu który nazwałam fiusion cake, chodzi o łączenie różnych technik zdobienia tak aby tort wyglądał elegancko i szykownie oraz aby większość ozdób było jadalnych i przygotowanych specjalnie z pod dany tort. Tort jest otynkowany kremem milkyway, znajdują się na nim oprócz ozdób z masy cukrowej saracino, babeczki, cake popsy, cakesilces, makaroniki, mini tabliczki czekolady.

Tort ze zdjęcia został wykonany na chrzest i roczek, na 50 porcji ( fi 16 i 24) w środku czekoladowy biszkopt, mus truskawkowy z kremem z mascarpone i śmietany oraz świeżymi truskawkami.

Galeria Zdjęć

Jedna odpowiedź

Dodaj komentarz

Najlepsza szkoła online

Reklama

Grupa na Facebook