Tort Geode

- kliknij
POLUBIEŃ: 1
Brak komentarzy
WYŚWIETLEŃ: 20
Twórca Akademii Tortu – najlepszej szkoły online stylu angielskiego. Entuzjastka wszystkiego co słodkie. Dekoratorka, żona, mama 3 córek.

Podoba Ci się? Podziel się!

Share on facebook
Share on pinterest
Share on email
Share on facebook
Share on pinterest
Share on email

Opis

Tort Geode w tradycyjnym wydaniu.

Tort otynkowany kremem maślanym na bezie szwajcarskiej. Kryształki zrobione z izomaltu za pomocą własnoręcznie przygotowanego odlewu. Jak zrobić odlew, matrycę silikonowa pokazywałam w tym tutorialu.

Topper z papieru wycięty ploterem. Wzór toppera przygotowała Beata Mielcarek – TUTAJ można u niej zamawiać – bardzo polecam!

Linki do pomocnych tutoriali:

  • Jak zrobić odlew, matrycę silikonową – zobaczysz TUTAJ
  • Jak przygotować izomalt do dekoracji cukierniczych – zobaczysz TUTAJ
  • Jak zrobić topper na tort za pomocą plotera – zobaczysz TUTAJ
  • Jak otynkować tort za pomocą dysków – zobaczysz TUTAJ

 

Galeria Zdjęć

Dodaj komentarz

Najlepsza szkoła online

Reklama

Grupa na Facebook