Szkolenie z przygotowania najlepszych deserów na Słodkie Stoły! Dla wszystkich, na każdym stopniu zaawansowania – wszystko przygotowujemy krok po kroku, od podstaw 💖 Dodatkowo – prawdziwa aranżacja i dekorowanie, wyceny deserów oraz umowa dla klienta!
💭Rozwiń opis i dowiedz się więcej!…
Jedyne takie szkolenie, podczas którego uczestnicy stworzą od podstaw desery oraz przygotują pełną aranżację Słodkich Stołów! 🍰
Poznasz idealny przepis na kruche ciasto, błyszczącą polewę mirror glaze i wiele innych trików! Nauczymy jak rozłożyć sobie pracę, by przebiegała sprawnie i efektywnie!
🔝 PO PIERWSZE: DESERY
🔸 Wykonasz aż 15 różnych deserów, bazując na naszych sprawdzonych przepisach
🔸 Dowiesz się,jak sezonowo zmieniać smaki oraz wykorzystywać przepisy do innych wypieków
🔸W programie:
– monoporcja mus kokosowy – rokitnik- mango w zamszu
– monoporcja mus mango- żelka malina – chrupiący spód malinowy w mirror glaze
– monoporcja mus orzech laskowy – cremeux porzeczka, biszkopt migdałowy w czekoladowym mirror glaze
– creme brulee z białą czekoladą
– paris brest z chantilly orzechowym
– profiterole z chrupiącą kruszoną i kremem diplomat
– tartaletka z curdem marakuja i opalaną bezą włoską
– monoporcja z musem waniliowym i karmelizowanym jabłuszkiem w mirror glaze
– beza pavlova z kremem marakuja i żelką różaną
– deser w pucharku
– makaroniki z ganache marakuja i solona pistacja
– oreo ice pops na patyku w chrupiącej czekoladzie
– cake pops z masłem orzechowym
– czekoladowe florentynki
– monoporcja serniczek ze słonym karmelem i popcornem
🔸Nauczysz się, w jaki sposób dopasować desery do motywu przewodniego przyjęcia
🔸Opowiemy Ci, jak skonstruować umowę i rozmawiać z klientem, by zapewnić najlepszą jakość usługi
🔸WSZYSTKIE desery robimy krok po kroku, wspólnie! 🙌 Na KAŻDYM etapie tworzenia będzie możliwość zadania pytania ❓zrobienia zdjęcia 📸 lub nagrania filmiku 🎥
🔸 Poznasz tajniki wyceniana słodkości i komponowania oferty
🔝PO DRUGIE: ORGANIZACJA
🔸DWA dni praktycznego szkolenia, które pozwolą Ci intensywnie zgłębić temat
🔸 DWIE prowadzące: Marlena Doroś oraz Katarzyna Chudy —> sprawdź o nas opinie na grupie „ Szkolenia Marleny i Marcina Dorosiów” (link na dole ⬇️)
🔸Aranżacja zwieńczająca szkolenie, dzięki której poznasz metody dekoracji stołu
🔸Dowiesz się wszystkiego,co najważniejsze (oraz więcej!) na temat etapów produkcji, chłodzenia, mrożenia i przewożenia – dzięki czemu nauczysz się organizować pracę tak,by zdążyć na czas ze wszystkim 💪
💬 Zapewniamy opiekę po szkoleniu w grupie messenger 🥰
🍴Podczas szkolenia,każdego dnia, zapewniamy napoje (kawę,herbatę,wodę), słodkie przekąski oraz ciepły obiad
➡️ Lokalizacja: Wrocław
➡️ Koszt: 1800zł netto
🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻
💝 PROMOCJA: przy zapisie na dwa szkolenia (tort piętrowy oraz słodki stół) rabat 10% od całości 💝
🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺
🔜 Aby dokonać zapisu na szkolenie, prosimy o wiadomość prywatną poprzez stronę Cake Me lub Bajkowe Torty w Elblągu
♾ Link do grupy „Szkolenia Marleny i Marcina Dorosiów”
https://www.facebook.com/groups/dorosioweszkolenia/?ref=share