Tort trzypiętrowy od podstaw

INFORMACJE
2100
11 grudnia, 2021
9:00
Lokalizacja
Polska
Goleniów
ul.

Opis szkolenia

Tort trzypiętrowy od podstaw to techniczne szkolenie przeznaczone dla osób początkujących lub średnio zaawansowanych, które chcą nauczyć się jak złożyć wielopoziomowy tort od A do Z w sposób najbardziej efektywny, szybki, stabilny i efektowny. Chcesz nauczyć się jak złożyć tort – od podstaw czyli od pokrojenia biszkoptu, przez przełożenie i tynkowanie na kancik aż do dekoracji? Masz wątpliwości czy to co robisz i jak samodzielnie składasz tort jest optymalne?
A może pęka Ci tynk, nie ma kancika, tort jest niestabilny? Jeśli na którekolwiek pytanie odpowiedź brzmi „tak” to nasze szkolenie jest dla Ciebie idealne!

Ważne:
Szkolenie “Tort dwupiętrowy od podstaw” przeprowadzamy na prawdziwych tortach, nie na atrapach. Na szkoleniu każdy kursant przygotowuje swój własny tort. Tort przygotowywany jest od samodzielnie przez kursanta, według wskazówek szkoleniowca. TORT NIE JEST PRACĄ GRUPOWĄ – KAŻDY PRACUJE NAD SWOIM TORTEM, KTORY ZABIERA ZE SOBĄ DO DOMU.
Tort jest w pełni jadalny. 

Najważniejsze punkty szkolenia:

  • Poprawne złożenie tortu bez względu na użyte rodzaje przełożeń ( na potrzeby szkolenia i ze względu na konieczność szybkiej pracy pracujemy na kremie russel,ale technika składania jest odpowiednia dla każdego rodzaju przełożeń). Prowadząca tynkuje jedno z pięter z przełożeniami na bazie śmietany i mascarpone.
  • Zabezpieczenie przełożenia frużeliną tak, by nie przeszkadzało nam w tynkowaniu, nie tworzyło „buły” i nie przeciekało
  • Przygotowanie i tynkowanie piętra w technice “semi naked”
  • Przygotowanie i tynkowanie piętra na gładko i “na kancik”
  • Przygotowanie i tynkowanie piętra w mikro rozmiarze (ok.10-11 cm) w “bezzamszowym zamszu”
  •  Złożenie tortu trzypiętrowego piętrowego
  • Dekorowanie tortu – malowanie na torcie techniką masła kakaowego
  • Wykonanie w 100% jadalnych gałązek lawendywykonanie kwiatu z papieru waflowego
  • Dodatkowo na szkoleniu omawiamy wiele innych punktów związanych z tematem kursu, np.terminy przydatności do spożycia, barwienie, wyliczanie porcji itp.

Cena szkolenia: 2100 zł brutto. Wystawiamy faktury Vat.

Czas trwania szkolenia: 2 dni szkoleniowe po ok.10 godzin zegarowych każdy

Zapisy:
Zapisy na kurs przyjmowane są WYŁĄCZNIE mailowo. W tytule prosimy o podanie daty, miejsca szkolenia oraz tematu kursu. Czas odpowiedzi może wynieść do 72h.
Nie przyjmujemy zapisów przez Facebooka, Instagram.
Aby zapisać się na kurs konieczna jest akceptacja regulaminu szkoleń oraz wpłata zadatku w kwocie 100zł.
REGULAMIN SZKOLEŃ jest przekazywany kursantom PRZED zapisem. Prosimy koniecznie o jego dokładne przeczytanie,ponieważ akceptacja regulaminu i zapisanie się na kurs oznacza zawarcie umowy na świadczenie usługi szkoleniowej. O ZAPISACH DECYDUJE KOLEJNOŚĆ ZGŁOSZEŃ!

 

Szczegóły

Czas trwania szkolenia - przybliżona ilość godzin zegarowych: 20
Maksymalna wielkość grupy szkoleniowej - ilość osób: 6
Zadatek: 100

Dodatkowe informacje

- warunkiem dokonania zapisu na szkolenie jest wpłata zadatku, reszta płatna podczas kursu
- wymagana jest akceptacja regulaminu, który zostanie przekazany kursantom przed rozpoczęciem się szkolenia. Akceptacja regulaminu i zapisanie się na szkolenie (wpłata zadatku) równoważna jest zawarciu umowy na świadczenie usługi szkoleniowej
- o kolejności zapisów decyduje data wpłaty zadatku
- na życzenie wystawiamy fakturę
- zapewniamy w pełni wyposażone stanowisko pracy
- zapewniamy opakowanie do transportu własnej pracy
- każdy uczestnik otrzymuje wszystkie przepisy, z których korzystamy na szkoleniu
- każdy uczestnik otrzymuje certyfikat ukończenia szkolenia
- zapewniamy poczęstunek w trakcie trwania szkolenia
- zastrzegamy prawo zmiany daty szkolenia lub jego odwołania, jeżeli nie zostanie zebrana odpowiednia ilość osób
- w razie odwołania szkolenia przez szkoleniowca, zadatek zostaje zwrócony

Galeria Zdjęć

Kontakt

Chcesz zapisać się na szkolenie? Masz dodatkowe pytania?
Skontaktuj się bezpośrednio ze szkoleniowcem.
Wyślij wiadomość

Zaloguj się aby wysłać wiadomość.

Imię i nazwisko*
Twój adres e-mail*

Najlepsza szkoła online

Reklama

Grupa na Facebook