Kurs dla osób, które chcą poznać tajniki wegańskiego cukiernictwa. Pokaże Wam idealny biszkopt bez
jajek, stabilny tort i kilkanaście kompozycji smakowych.
W programie:
– tort malinowo – waniliowy z biszkoptem hibiskusowym i żelką malinową
– tort czekoladowo – orzechowy z karmelem, czekoladowym ganache i kremem orzechowym
– tort korzenny z kremem cynamonowym, kremem czekoladowo-pomarańczowym i żelką wiśniową.
– tort pistacjowo – truskawkowy z kremem pistacjowym, prażonymi pistacjami i żelką truskawkową
– tort chałwowy z kremem chałwowym, żelką z czerwonych owoców i porzeczkowym curdem.
– tort imbirowo – pomarańczowy z karmelizowaną gruszką, kremem pomarańczowym, kremem cynamonowym i orange curdem
– tort wgzotyczny z kremem kokosowym, żelką pinacolada, kremem mango i żelką marakuja
– tort szpinakowy z kremem jeżynowym, kremem jagodym, żelką jeżynową i sosną
– tort nowoczesny w lustrzanej polewie