Lidia Michalczyk

Artystyczne kwiaty maślane oraz Pergamin cukrowy. Uczę jak zrobić piękne, realistyczne kwiaty z masy maślanej, bardzo szczególnej – najlepszej do tworzenia kwiatów. Uczę również jak obłożyć tort przygotowanym własnoręcznie pergaminem cukrowym, jak go pięknie ozdobić i skomponować nim owijkę. Zapraszam na kursy tematyczne.

Katarzyna Chudy i Marlena Doroś

Tworzymy wyjątkowe torty i słodkie stoły, bazując na wieloletnim doświadczeniu w branży oraz pasji. Pasją tą zarażamy również podczas szkoleń, które organizujemy w całej Polsce, promując cukiernictwo i inspirując!

Agnieszka i Katarzyna Zielińska

Szkoleniowy Team Kremowe Cuda, to Agnieszka Zielińska i Katarzyna Zielińska Agnieszka – uczy od podstaw pracy z tylkami cukierniczymi i szpachelkami, dekoracji tortów, babeczek i pierników. Katarzyna Zielińska to artysta plastyk. Prowadzi szkolenia z techniki malowania one stroke oraz płaskorzeźby (kwiaty ryflowane szpachelkami).

Edyta Shine

Taka czorno dziołcha ze Śląska. Na co dzień mama 9-letniej Sandry a po fachu torciara. Robi torty i słodkości od 7 lat, od 4 lat prowadzi pracownię tortów artystycznych oraz szkoleń, „Torty Shine”, w Rybniku. Od kilku lat ambasador firmy Dorosiowe Ranty. Swoją tortową przygodę zaczęła od spełniania swoich ciążowych zachcianek. Kocha tynkować i dekorować […]

Agnieszka Obłoza

Agnieszka Obłoza jest miłośniczką kremowych kwiatów i propagatorką nowego trendu w dziedzinie dekoracji tortów kremem maślanym. Praktyk i autodydaktyk, który od 6 lat doskonali swój warsztat i technikę pracy, dzięki czemu jej szkolenia oparte są na solidnych fundamentach wiedzy i praktyki. Agnieszka oferuje różne szkolenia, na których pokazuje jak zrobić kwiaty maślane techniką SMBC czy […]