Katarzyna Chudy i Marlena Doroś

Tworzymy wyjątkowe torty i słodkie stoły, bazując na wieloletnim doświadczeniu w branży oraz pasji. Pasją tą zarażamy również podczas szkoleń, które organizujemy w całej Polsce, promując cukiernictwo i inspirując!

Wojciech Rzepecki

Mistrz cukiernictwa z Gdańska; jest szefem cukierni hotelu Courtyard by Marriott Gdynia. Doświadczenie zdobywał w trójmiejskich cukierniach a także w Anglii, Francji i Niemczech. Nowoczesne cukiernictwo z tradycyjnymi korzeniami to jego najwieksza życiowa pasja.Chciałby zarazić Was tym co kocha czyli tortami, ciastami, deserami i koktajlami. Monoporcje i desery restauracyjne to główna tematyka szkoleń, które oferuje […]

Żaneta Wasilewska

Jest zdobywczynią srebrnych  i brązowych medali na Cake International w UK. Wszystkie jej torty są skromne. Nie lubi przepychu i właśnie to stara się pokazać w swoich pracach. Uważa iż prostota jest klasą samą w sobie. Uwielbia tworzyć torty ślubne a od niedawna jej pasją jest tworzenie pralin i czekolad! Żaneta oferuje szkolenia indywidualne, na których […]

Ewa Drzewicka

Dyplomowany cukiernik z tytułem mistrzowskim, instruktor zawodu, dwukrotna złota medalistka olimpijska, złota medalistka Mistrzostw Świata. Sześciokrotna uczestniczka mistrzostw tortów na targach Expo Sweet w Warszawie, gdzie w 2018 zdobyła wicemistrzostwo Europy, a w 2019 Polski. Wielokrotna uczestniczka konkursów dekoratorskich w Anglii Cake International. Od 2012 roku autorka tekstów i tutoriali do gazet cukierniczych, głównie do „Cukiernictwo i […]

Ewa Wajs

Ewa Wajs jest włascicielką pracowni Mielone Migdały w Wolsztynie. To autorski koncept pracowni, w której dekoracje na torty powstają na Waszych oczach. Torty, słodkie stoły, makaroniki – wszystko wykonane z wysokiej jakości naturalnych składników. Ewa oferuje szkolenia, na których z chęcią zdradzi Wam tajniki przygotowania makaroników bez frustracji! Natomiast na szkoleniach z candy bar’ów zajmiecie […]