AkademiaTortu-WojciechRzepecki-7

Wojciech Rzepecki

Executive Pastry Chef

Polska

Mistrz cukiernictwa z Gdańska; jest szefem cukierni hotelu Courtyard by Marriott Gdynia. Doświadczenie zdobywał w trójmiejskich cukierniach a także w Anglii, Francji i Niemczech. Nowoczesne cukiernictwo z tradycyjnymi korzeniami to jego najwieksza życiowa pasja.
Chciałby zarazić Was tym co kocha czyli tortami, ciastami, deserami i koktajlami.

Monoporcje i desery restauracyjne to główna tematyka szkoleń, które oferuje Wojtek.

GALERIA ZDJĘĆ

SPECJALIZACJE

Monoporcje i desery

MOJE SZKOLENIA

Brak szkoleń.

WYŚLIJ WIADOMOŚĆ

Masz dodatkowe pytania? Szukasz szkolenia indywidualnego? Napisz do mnie!

Zaloguj się aby wysłać wiadomość.

Imię i nazwisko*
Twój adres e-mail*

Najlepsza szkoła online

Reklama

Grupa na Facebook